invisible hit counter

KAPCSOLAT>>


Kérje kollégáink tanácsát!
06/70 940-6326

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.Kedves külföldön élő Látogató!

Ezen az oldalon minden fontos információt megtalálhat
a külföldről történő rendeléssel kapcsolatban:

1. Hogyan adjam le a rendelésemet?
 
Rendelni legegyszerűbben a Rendelje meg menüpontban lehet, azon belül is a Családoknak gombra kattintva.
Ezen az oldalon az összes terméket megtalálja, megnézheti a termékleírásokat, kipróbálhatja a DVD-ket és könyveket, majd a Kosárba rakom gombra kattintva a kosarába helyezheti a kiválasztott termékeket.
 
Ön két lehetőség közül választhat:
 
Egyrészt kérheti a terméket letölthető formátumban. Ez azt jelenti, hogy nem egy kézzel megfogható DVD-t kap, hanem egy linket küldünk el az e-mail címére, amelyre rákattintva letöltheti az anyagot. A letölthető formátum ugyanaz az anyag, mint a rendes, kézzelfogható DVD, csak ebben az esetben nem kell a lemezt behelyezni a gépébe, hanem egyszerűen csak letölti az anyagot, és máris indíthatja a programot.
 
Másrészt kérheti a DVD-t rendes formában is (kézzel fogható formában). Ebben az esetben a terméket postai úton juttatjuk el Önhöz, és postaköltséget számolunk fel.

 
2. Hogyan tudok fizetni?
 
Külföldi rendelés esetében kizárólag banki átutalással lehet fizetni, ugyanis postai utánvéttel sajnos nem tudjuk elküldeni a termékeket.

A DVD-k árát a következő bankszámlaszámra kell elutalni:

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank
H-1027 Budapest, Medve utca 4-14.
 
Ha Ön nem letölthető formában kérte a DVD-t, hanem rendes lemezként, akkor a DVD árával együtt a postaköltséget is el kell utalnia. A postaköltség a termékek árától és a darabszámtól függően változó.

 
3. Hogyan jut el hozzám a termék?
 
Ha Ön rendes lemezt kért, akkor postai úton juttatjuk el Önhöz, mihelyst megérkezett a rendelésének összege a bankszámlánkra.
Amennyiben Ön letölthető formátumban kérte a DVD-t, akkor az e-mail címére érkezik  meg a DVD egy link formájában, amire ha rákattint, azonnal le is tudja tölteni az oktatóprogramot a számítógépére.

 

Jó vásárlást kívánunk!

Tovább a termékekhez>>
 


KapcsolatFőoldalRólunkAdatvédelmi nyilatkozat www.tantaki.huTantaki Blog
Sitemap