invisible hit counter

KAPCSOLAT>>


Kérje kollégáink tanácsát!
06/70 940-6326

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.Rólunk

 
Nagy Erika
 

2006-ban kezdtem el gyerekek korrepetálásával foglalkozni. Eközben jöttem rá arra, hogy az általános iskolában használt tankönyvek sok diák számára érthetetlenek, nyelvezetük nehezen értelmezhető. Ez az oka annak, hogy a tanulók gyakran rossz jegyekkel térnek haza az iskolából, és otthon sem értik meg azt, amit a tanár az órán elmondott nekik.
2008-ban részt vettem egy programban, amelynek az volt a célja, hogy megtanítsuk a gyerekeknek a magyar nyelvtan alapvető szabályait, és tisztázzuk velük az alapfogalmak jelentését. Amikor ez az iskolai projekt véget ért, megdöbbentő eredmények születtek: a tanulók sokkal jobb jegyeket szereztek, és nagyobb kedvvel ültek le tanulni, mint azelőtt. Mindezt azért érték el, mert tisztáztuk velük a legalapvetőbb nyelvtani fogalmakat: például hogy mi az a nyelvtan, mi a szó, a mondat, a szófaj stb.
A jó eredmények láttán elhatároztam, hogy készítek a gyerekek számára egy oktatóanyagot, amelynek a segítségével megtanulhatják a magyar nyelvtan alapjait. Hiszen ha az alapokat biztosan tudják, akkor boldogulni fognak a nehezebb témakörökkel is. Így született meg az első oktatóanyagom, A magyar nyelvtan alapjai című DVD, amely nagyon egyszerűen magyarázza el a gyerekeknek a nyelvtani szabályokat. Később kiadtam a DVD-t könyv formájában is, amely a Nyelvtanból Ötös címet kapta.
 
A szülőktől rengeteg pozitív visszajelzést kaptam mind a DVD-vel, mind pedig a könyvvel kapcsolatban, ezért eldöntöttem, hogy a többi tantárgyból is elkészítem az oktatóprogramokat. Mára már elkészültek a matematika, kémia, biológia és fizika oktatóprogramok is, és némelyikük több évfolyamra bontva is elérhető.
 

A Tantaki Kft. csapata
 
Ahhoz, hogy az oktatóanyagok minél hamarabb eljuthassanak a gyerekekhez, egyre több ember munkája szükséges. Így a Tantaki az idők során csapattá fejlődött.


A Tantaki Kft. munkatársai azon dolgoznak, hogy a tanulók kezébe minél tökéletesebb, érthetőbb, színesebb és érdekesebb oktatóanyagok kerüljenek.

 
Célunk
 
A legfőbb célunk az, hogy segítsünk azoknak a diákoknak, akik nehezen értik meg az iskolai és a tankönyvi magyarázatokból a különböző tantárgyak anyagait. A segítséget oktatóanyagainkon keresztül nyújtjuk nekik, amelyekkel nagyon egyszerűen és játékosan tanulhatják meg a számukra bonyolult tantárgyakat.
Szeretnénk, ha minél több diák megismerné a tanulásnak ezt a formáját, hiszen az oktatóprogramok által biztos tudást és valós megértést nyerhetnek.

 
Nagy Erika
ügyvezető igazgató,
tananyagok minőségellenőrzése
Domonkos Árpád
ügyvezető, marketing menedzser
Csáky Attila
programozó, webfejlesztő
Hujber Éva
vezető asszisztens,
tananyagok szerkesztése
Tamás Alexandra
weboldalak készítése,
tananyagok lektorálása 


KapcsolatFőoldalRólunkAdatvédelmi nyilatkozat www.tantaki.huTantaki Blog
Sitemap