invisible hit counter

KAPCSOLAT>>


Kérje kollégáink tanácsát!
06/70 940-6326

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.Rólunk

 
Nagy Erika
 

2006-ban kezdtem el gyerekek korrepetálásával foglalkozni. Eközben jöttem rá arra, hogy az általános iskolában használt tankönyvek sok diák számára érthetetlenek, nyelvezetük nehezen értelmezhető. Ez az oka annak, hogy a tanulók gyakran rossz jegyekkel térnek haza az iskolából, és otthon sem értik meg azt, amit a tanár az órán elmondott nekik.
2008-ban részt vettem egy programban, amelynek az volt a célja, hogy megtanítsuk a gyerekeknek a magyar nyelvtan alapvető szabályait, és tisztázzuk velük az alapfogalmak jelentését. Amikor ez az iskolai projekt véget ért, megdöbbentő eredmények születtek: a tanulók sokkal jobb jegyeket szereztek, és nagyobb kedvvel ültek le tanulni, mint azelőtt. Mindezt azért érték el, mert tisztáztuk velük a legalapvetőbb nyelvtani fogalmakat: például hogy mi az a nyelvtan, mi a szó, a mondat, a szófaj stb.
A jó eredmények láttán elhatároztam, hogy készítek a gyerekek számára egy oktatóanyagot, amelynek a segítségével megtanulhatják a magyar nyelvtan alapjait. Hiszen ha az alapokat biztosan tudják, akkor boldogulni fognak a nehezebb témakörökkel is. Így született meg az első oktatóanyagom, A magyar nyelvtan alapjai című DVD, amely nagyon egyszerűen magyarázza el a gyerekeknek a nyelvtani szabályokat. Később kiadtam a DVD-t könyv formájában is, amely a Nyelvtanból Ötös címet kapta.
 
A szülőktől rengeteg pozitív visszajelzést kaptam mind a DVD-vel, mind pedig a könyvvel kapcsolatban, ezért eldöntöttem, hogy a többi tantárgyból is elkészítem az oktatóprogramokat. Mára már elkészültek a matematika, kémia, biológia és fizika oktatóprogramok is, és némelyikük több évfolyamra bontva is elérhető.
 

A Tantaki Kft. csapata
 
Ahhoz, hogy az oktatóanyagok minél hamarabb eljuthassanak a gyerekekhez, egyre több ember munkája szükséges. Így a Tantaki az idők során csapattá fejlődött.


A Tantaki Kft. munkatársai azon dolgoznak, hogy a tanulók kezébe minél tökéletesebb, érthetőbb, színesebb és érdekesebb oktatóanyagok kerüljenek.

 
Célunk
 
A legfőbb célunk az, hogy segítsünk azoknak a diákoknak, akik nehezen értik meg az iskolai és a tankönyvi magyarázatokból a különböző tantárgyak anyagait. A segítséget oktatóanyagainkon keresztül nyújtjuk nekik, amelyekkel nagyon egyszerűen és játékosan tanulhatják meg a számukra bonyolult tantárgyakat.
Szeretnénk, ha minél több diák megismerné a tanulásnak ezt a formáját, hiszen az oktatóprogramok által biztos tudást és valós megértést nyerhetnek.

 
Nagy Erika
ügyvezető igazgató,
tananyagok minőségellenőrzése
Domonkos Árpád
ügyvezető, marketing menedzser
Csáky Attila
programozó, webfejlesztő
  


KapcsolatFőoldalRólunkAdatvédelmi nyilatkozat www.tantaki.huTantaki Blog
Sitemap