invisible hit counter

KAPCSOLAT>>


Kérje kollégáink tanácsát!
06/70 940-6326

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.Sikerek, eredmények
az oktató DVD-k és könyvek használatából

Büszkék vagyunk eredményeinkre, mert ez a célunk termékeinkkel!

Olvasson bele néhány sikerbeszámolóba,
melyet nekünk írtak szülők, nagyszülők, gyerekek…


Nyelvtan sikerek

Matek sikerek

Kémia sikerek

Fizika sikerek


Get the Flash Player to see this player.Get the Flash Player to see this player.


A magyar nyelvtan alapjai DVD
használatából származó sikerek:


Kedves Erika!
 
Unokám nyelvtan tudását, nagyon hatékonyan fejlesztette a Nyelvtanból Ötös tananyag. Az elmélet érthető, a gyakorlatok világosak. Széleskörű információ egy helyen. Unokám ezzel kezdi a nyelvtan tanulását és a gyakorlatok végén rögtön ellenőrzi, és azonnal megtudja, mit nem tud.
Több időt tölt vele, mint a száraz olvasmányokkal.
Elmondta nekem, hogy többet jelentkezik az órán, és
egész idő alatt jól érzi magát.
 
A videót is megnéztük. Ez az első alkalom, hogy egy igazi értéket találtunk!
Biztos vagyok benne, hogy ebben a munkában van az a titok, amivel különösebb erőlködés nélkül, könnyen lehet tanulni. A figurák szórakoztatóak, és egy néhány pillanat, amikor pihenhet a tudat.
Gratulálok!
Én is szeretném, hogy minél többen ismerjék meg ezt a "kincsestárat", mert egy nagyszerű munka. Óriási segítség a szülőknek, nem kell különórákra járatni a gyereket.  Közösen élvezhetjük a tudás megszerzését. A siker erősíti a szülő-, nagyszülő és a gyerek kapcsolatát, és mindez az otthonunkban, tetszés szerint. 
További sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Molnár Jánosné

 
 
"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő

 
 
"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."

Farkas Miklósné
Szülő
 
"A fiam 10 éves, és utálja a nyelvtant. Ezért gondoltam, hogy egy olyan oktatóanyagot vásárolok neki, amit a számítógépén tanulhat.
Amikor megkaptuk a DVD-t, a gyerek leült a gép elé, és tátott szájjal nézte. Azt mondta: "Anya, de jó, az elejétől mondja!"
Azóta úgy telnek a napjaink, hogy lehasal a gép elé, és nézi a DVD-t négyszer-ötször.
 
Nagyon tetszik neki, és így van türelme a tanulásához."

Kovács Ildikó
Szülő
 
 
 
Ez a program úgy jó, ahogy van! Nagyon-nagyon tetszik nekem, sőt a gyermekemnek is, aki mostanában csak ötösöket hoz nyelvtanból! Sokkal könnyebben tanulja meg a nyelvtani szabályokat!

Üdvözlettel,
Vargáné Bakó Edit
Varga Norbert(4/a)
 

Kedves Erika!

Mind a dvd, mind a könyv egy remek alkotás. Itt minden megtalálható. Sokszor több év anyagát kellett átlapozni, vagy a neten szörfözni ahhoz, hogy megtaláljuk, amit keresünk. Egyszerűen és érthetően van minden elmagyarázva.
A feladatok pedig nagyon hasznosak, mivel így egyből le is tudjuk mérni tudásunkat.

Köszönet érte!
Kovácsné T.Tünde

 
 
 
A nyelvtan DVD nagyon érthetően magyarázza el a nyelvtani fogalmakat, és nagy érdeklődéssel lehet követni, mert leköt.
A feladatok pedig nagyon jók, mert játékosan gyakoroltatja a nyelvtant. Nagyon jó!

Kulcsár Tünde
 
 
Kedves Nagy Erika!

A nyelvtan DVD-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. :)

Egyszóval nagyon klassz!

Czifra József
Szülő
 
 
Kedves Nagy Erika!

Én már többször próbáltam- az olvasott szövegek jobb megértése és feldolgozása miatt- magamat átsegíteni azon, hogy mi micsoda a magyar nyelvtanban. Ez sokak számára túl hétköznapinak és észrevehetetlennek tűnik. De ha szükség van rá-pl. ha a gyerek kérdez valamit, ha nyelvet akarok tanulni, vagy ha a helyesírásomat akarom kijavítani az újabb szabályoknak megfelelően és a többi ..., - akkor az ember csak néz, hogy mi is van? Mi az, amit most nekem kellene megválaszolnom?

A válasz, pedig az: én ezt már régen tanultam…..Gyerek esetében pedig: kérdezd meg anyádat!

A másik pedig az, hogy ezen dolgok kiküszöbölésére nem igazán találtam összefoglaló anyagot csak drága többköteteset. A volt általános iskolai, középiskolai könyveimnek nyomát vesztettem. Ezért örültem nagyon, amikor erre a DVD-re találtam.

Egyszerűen, hétköznapi nyelven megfogalmazott, a gyerekek számára plusz tanár nélkül is jól megérthető alaptananyagot tartalmaz. Végigvesz minden szükséges alapfogalmat.

A DVD-t hallgatva fel tudtam frissíteni hiányos nyelvtani tudásomat. Tisztábban látom az olvasottakat, tanultakat. Sokat segített.
Nagyon örülök annak, hogy végre tényleg van egy ilyen, nagy segítséget nyújtó anyag!

Gáspár Róbert
Budapest
 
Kedves Erika!

Első osztályt végzett kisfiam, mikor megérkezett a nyelvtan DVD nem tudtam volna elhozni előle. Nagyon tetszett neki és azt mondta, hogy ezzel játék tanulni. Azóta is folyamatosan kéri.

Az ABC-t ezzel véste be. Teljesen megragadt neki, hogy x betűhöz képest a másik előrébb vagy hátrább van. Nagyszerű az anyag, a képek, a feladatok, kellemes az összhatása. Jómagam is sokat tanulok belőle.

Kökényessy Róza
Szülő
 
 
Szia Erika!

Nos, bemutatkoznék: Sztolyka Ibolya vagyok. Őszinte leszek, elsőnek amikor megkaptam a leveled, ki akartam törölni. De mégis meggondoltam magam, nem tudom, hogy miért. De nagyon is jól döntöttem.

Kedvesemmel Angliában élünk, és sajnos nehezen megy az angol nyelv tanulása. Az egyszerű angolt értjük, az utca nyelvére értem. Tegnap voltunk fogorvosnál, és szinte semmit sem értettem, és bosszantott a dolog. Másfél éve kint vagyunk, és ha egy szépen beszélő angollal találkozunk, nem lehet érteni. Sajnos tudom, hogy,a szókincsünk sem elég ehhez. Azt is tudom, hogy a környezet határozza meg az egészet. Nem untatlak ezzel.

Nagyon köszönöm a leveleidet, és most nyelvtanozok újra. Gimiben tök nehezen értettem meg a magyar nyelvtant, te meg olyan egyszerűen leírod, hogy az olvasással is tanultam már.

Köszönöm mégegyszer, és hálával is tartozom.

Üdvözlettel,
Ibolya
 
 
Kedves Nagy Erika!

A nyelvtan anyag - gyerekem szerint, aki 13 éves - használható és érthető. Mivel számítógépes "játék", szívesen ül le a gép elé. A DVD javára írható, hogy a gyerek sok-sok szorgalommal az utolsó hónapban feljavította a jegyét hármasról négyesre.

Üdvözlettel: Keserü Kati

 
 
 

„Nekünk is vannak tanulási problémáink. A gyermekem enyhén diszlexiás és diszgráfiás.
Az az alapvető gond, hogy a tanár nem magyarázza el a gyereknek többször is azt, amit nem ért, mert úgymond haladni kell a tananyaggal.

Ezért év végén meg is buktatták nyelvtanból, de a DVD segítségével a pótvizsgán négyest és ötöst kapott.

Kérdem akkor, hol itt a gond?

Ez a program és a nyári tanulása eredményezte azt, hogy egy négyest és egy ötöst kapott a pótvizsgán.
Az én gyerekem, lehet, hogy kivételes, de ha le is ül a gép elé, akkor is csak 5 percig ül ott, akármilyen játékról van szó. De ez a DVD nagyon tetszik neki, az ő nyelvén szól, elmondja, hogy csináld meg, a végén pedig megdicséri.
A gyerek nem azt mondja, hogy tanul, hanem hogy játszik.


A DVD értelemszerűen elmondja az anyagot, a gyerek többször is meghallgathatja. Ilyen nincsen az iskolában.

Ha csak feleannyi szív és lélek lenne egy órai oktatásban, mint ebben az anyagban, akkor nem lennének ilyen nagy problémák a gyerekeknél, hiszen az oktatás nem teszi lehetővé, hogy többször gyakoroljanak valamit, mert folyton sietni kell a tanmenetben.”

Suhajda Annamária
 

„Mi a nyelvtan DVD-t próbáltuk ki elsősorban, és úgy látom, hogy tetszik a gyerekemnek. Főleg az, hogy számítógépen kell csinálni. Így jobban felkelti az érdeklődését, más, mintha könyvből tanulna.

Nagyon jó, hogy könnyen tudja egyedül is használni, és nem kell, hogy ott üljek mellette. Ezzel megcsinálja önállóan, ez játékosabb. Amikor én segítek neki, akkor gyakran túlmagyarázom a dolgokat, de ez a DVD letisztult formában mondja el neki.”

Simon Lajosné
 
 
 

A gyerekeknek készített, kíválóan érthető tananyag a felnőtteknek is rendkívül hasznos a külföldön eltöltött évtizedek alatt elfelejtett vagy kimaradt ismeretek felfrissítésére!
Mindenkinek ajánlom!

Döme Zsuzsa    
 

Sikerek a Nyelvtanból Ötös könyv használatából:
Kedves Nagy Erika!

A Nyelvtanból Ötös könyv olvasása során arra jöttem rá, hogy nem velem volt a baj annak idején, hogy nem értettem meg olyan dolgokat, mint pl. igék, határozószavak, igenevek, névszók stb., hanem azzal, ahogyan azt tanították az iskolában!

A könyv olvasása során ezek a dolgok kezdtek letisztulni, és úgy vagyok vele, hogy ezek nem is olyan bonyolult dolgok, mint aminek akkor tűntek. És egyszerűen jó érzéssel töltött el, hogy most már tudom ezeket a dolgokat, és megnyugtató, hogy megszerezhető és értelmezhetőek számomra ezen információk.

Előtte zavart, hogy egy tízéves gyerek tud olyanokat, amit én harminc évesen nem. Olyan alapdolgokat, mint a nyelvtan. De most már van remény, hála neked!

Fazekas Tamás
 
 


Nagyon örülök, hogy megvásároltam a Nyelvtanból 5-ös című könyvet, majd a DVD-t.

Kisfiam, aki egyébként nem viszi túlzásba a tanulást, még a nyaralásba is magával hozta ezt a könyvet, és esténként olvasgatta.


Érdekes volt látni, ahogy értelmet nyernek számára azok a dolgok, amiket az iskolai tankönyvében is olvasott, csak képtelen volt megérteni. Csak harmadikos volt ezen a nyáron, de egyet már nagyon jól tudott. Ha szeretne megtanulni angolul - márpedig szeretne, mert izgatja az, hogy a külföldi emberekkel is tudjon barátkozni- akkor a magyar nyelvtant nagyon jól kell tudnia.

Köszönöm szépen ezt a segítséget!
Kristóf Kata    
 
 


A fiam az ált.iskola 5.osztályába járm és az ő könyvéhez képest az öné sokkal érthetőbb! A feleségem találta a könyvét, és már sokat használták!

Üdv,
Árvai Attila    
 
 

A "Nyelvtanból ötös" c. könyve nagyon segíti a gyerekeket a tanulásban, a megértésben. A legtökéletesebb benne, hogy az ismétlésekben, a visszakeresésben nem kell sok időt fordítani a több évfolyamos könyvek elővételére. Itt egy kötetben megtalálható minden, amire szüksége van egy tanulónak. Tökéletesen átlátható, egymásra épülő. Csak köszönet jár érte.

Tisztelettel:
egy pedagógus nagyszülő
Tema    
 
 


Sikerek a Matekból Ötös oktató DVD-k használatából:

Nagylányom a demo segítségével megtanulta a százalékszámításos anyagrészt!


Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mostanában nagyon sok negatív élmény érte a matektanulással kapcsolatban. Félévkor épphogy kettes lett, és azóta kapott 2 elégtelen osztályzatot.

Amikor először mutattam neki a szerzeményemet, nem is nagyon akart meghallgatni, de aztán teljesen egyedül hallgatta meg és csinálta végig a tesztet. Ma lehetőséget kapott, hogy javítódolgozatot írjon ebből az anyagból, és legnagyobb örömömre bevállalta! Sőt! Nagyon jól sikerült!

De legjobb a csillogó szeme volt, amiben láttam a siker örömét!!!! Nagyon köszönöm a segítségét, és most arra kérem, hogy a 6.-os matekot részemre minél hamarabb postázza, mert nagyon nagy szükségünk lenne rá!!!

Köszönettel egy anyuka,
LiebeA
Szentendre
 
 
Kedves Erika!

Elégedettek vagyunk a DVD-vel, jó a program és könnyen érthető.
Az unokám már halad felfelé, mióta használjuk a DVD-t. Már nem csak kettest hoz, hanem hármast is.

Tetszésemet kinyilvánítva, már a hatodikost is megrendeltem az unokámnak, reménykedve, hogy könnyebben megérti majd a feladatokat.

Munkájához további sikereket kívánok!

Üdvözlettel,
Kertiné Nagy Anna
 
 
Kedves Erika!

Nekem 6. osztályos gyermekem van, aki úgy van a tanulással, ha rögtön megérti, az nagyon jó, ha nem, akkor félreteszi, nem törekszik arra, hogy ha nem tudom, akkor gyakorolnom kell. Ez óriási probléma.

Valami miatt a törteknél is észrevettem, mintha kimaradt volna egy láncszem az elmúlt év során. Gondoltam, itt van a remek alkalom - kipróbálom a programot.

Nagyon jó volt az első benyomásom - kiváncsi voltam arra, hogyan magyarázza el a törtekkel való műveleteket. Tömören, lényegretörően, érthetően, inkább lassabb tempóban beszél egy kellemes hang, fenntartotta a gyermekem érdeklődését. Meg lehet állítani, újra le tudom játszani.

A fiamnak láttam az arcát felragyogni. Megértette. Lehet, hogy ezzel könnyebb lenne?!
Látom, hallom - így tényleg jobban megmarad, később is könnyebb lesz vissza-emlékezni."

Üdvözlettel,
Zsuzsa
 
 
Kedves Erika!

Kiváló a programjuk, csak gratulálni tudok. Igen ritka, értékes program, érthető magyarázattal. Nagyon bízom benne, hogy a most ötödikes kislányom tanulhat matekot a 6. osztályban az Önök programjával.

Mindenkinek ajánlani fogom!

Tisztelettel,
Hamar Gabriella
 
 
Kedves Nagy Erika!

Nagyon tetszett az oktatóprogramban az, hogy egyáltalán van ilyen. A programot igazság szerint a gyerekeim nézték meg jobban, alig várták, hogy az előttük lévő végezzen, és ők is kipróbálhassák.

Nekem ránézésből az tetszett, hogy témakörökre van osztva, így a gyerekek jobban láthatták, hogy mit is takar a feladat. Jó, hogy a tananyagot röviden, de érthetően megtalálja a kérdéssor előtt.

Tetszett még, hogy javítási lehetőség is van, ill. hogy újra meg lehet oldani a feladatsort, így lehet tökéletesíteni a százalékokat. Az én gyerekeim addig próbálták, míg 100% -ot nem értek el, csak akkor nyugodtak meg.

Jó, hogy a feladatoknál ha szükség van rá, akkor ott a megoldás. Nekem is és a gyerekeknek is tetszett. Jó befektetésnek tartom, mert a legnagyobb gyerek hetedikes, így ő most, a többiek meg később tudnák használni.

Köszönöm, hogy megismerkedhettem ezzel az oktatóprogrammal.

Tisztelettel
Pappné Szenczi Magdolna
 
 
Helló Erika!

A nyelvtant is végigtanultuk a matek előtt, mert rájöttem, hogy azért nem tudja megoldani a szöveges feladatokat, mert nem érti a nyelvtant. Így, hogy ismeri, sokkal könnyebben megy neki.
Sok nyeresége és felismerése volt közben, és nagyon élvezte a gyakorlófeladatokat.

A matekkal is sokkal könnyebben haladunk, mióta a te anyagodat használjuk. Szótisztázunk hozzá, a törtek és a tizedes törtek is végre kitisztult Krisznek. (Fogalmam sincs, hogy hányszor tanultuk ezt újra és újra.)

A legdurvább dolog az volt, hogy az egyik feladatban említed a periódusos rendszert, és erre Krisz felkiált, hogy az Erzsi néni ezt mondta nekik tavaly matek órán! (???) Ez volt az, aminek a nevére nem emlékezett, csak tudta, hogy nem értette. Most kezeltük, és egy meg nem értéssel kevesebb.

Szóval nagyon elégedettek vagyunk, és nagyon reméljük, hogy készíted a további tantárgyakat is.

Üdv,
Ibolya

 
 
Tisztelt Nagy Erika!

A gyermekemnek és nekem is azonos a véleményünk, számunkra érthető, világos, nagyon jó!!
Öröm volt látni arcán a vidámságot, az örömöt, miközben nézte, és látszott rajta, hogy tényleg érti, hogy miről van szó.
Nagyon nagy várakozással nézünk a hatodikos matek órák elé, és várjuk a 3-nál jobb jegyeket.

Tisztelettel:
Bencze Mária
Debrecen
 
 

„A gyerekemnek az a fő problémája, hogy nehezen ír, és mindent utál, amihez le kell ülni és le kell írni, így a matekpéldákat is. A DVD-ben az a jó, hogy itt nem kell neki fogni a ceruzát, és addig csinálja, amíg nem lesz 100 %-osan jó az eredmény.”

Ságiné Lukács Veronika
 
 


„Nagyon sokat segített a gyerekemnek az oktatóanyag. Nagyon jó, egyszerű, érthető, nagyon jól elmagyaráz mindent. A gyerek sokszor rácsodálkozik, hogy „Anya, ez csak ennyi??”  Nagyon jók a gyakorlófeladatok is, a gyerek kipróbálhatja az elsajátított tudást, aranyosan vannak illusztrálva, elmélyíti a tudását a segítségével.”

Orbán Rita
 


„Szerettem volna kihozni a gyerekemből a képességet, ezért rendeltem a DVD-t, amivel ez sikerült is. Mindig újra meg lehet csinálni a feladatokat, így rögzült a gyerekemben. Előtte bukásra állt, most pedig már stabil hármas!”

Hegedüs Elizabeth

 
 

„Szerintem nagyon jó és érdekes az oktatóanyag.  Nagyon tetszik a lányomnak, amit most vettünk matekból. Kedves, figurás, nemcsak egy egyszerű szöveg, sablon, hanem képekkel segítik a megértést. Nagyon jók a gyakorlófeladatok is, és vissza tudja ellenőrizni, hogy mi volt a hibája, mi nem ment.”

Dávid Vendelné
 
 


„A DVD-vel még én is jobban megértettem a dolgokat, hiszen ezekben az ember nem mindig járatos. Nagyon jó benne, hogy többször ismételhető és hangos is, illetve hogy vizuálisan is megjelenik: ez a két csatorna együtt növeli az érthetőséget. Nagyon egyszerűen fogalmaz, lineárisan, szépen, folyamatában épülnek egymásra a dolgok, nincsenek benne útvesztők.”

Pál-Horváth Rita
 
 
 

„Gyermekem az előző évben 3-as volt matekból, de szeretnénk, ha gimnáziumban tudna továbbtanulni, mert szerintünk több van benne. Ezért megvettük az év elején a matek DVD-t, és most 5-ösre áll belőle. A tananyagot is ezzel együtt tanuljuk.”

Apáthy Ferenc
 
Kedves Erika néni!!

Nagyon klasszak a videók, szinte minden nap azért nézem a citromailem, hogy jött-e végre tantaki! Nagyon jó érzés mikor a tanárnénim feleltet,és én tudom a választ rá, de ezt csak a kedves Erika néninek köszönhetem!

Szóval hálásan KÖSZÖNÖM!! Remélem, több ilyen is lesz!
Már tudom a törteket is, és ezért a tanító néni nagyon megdicsért! Ez jó érzés!!!!

(KÖSZÖNÖM)

Gabika!A Matekból Ötös könyv
használatából származó siker:
 
Kedves Erika!

A matek könyv nagyon jó, nagyon szeretem. Én az iskolában nem értettem meg a matekot, főleg a törteket, de ebben a könyvben olyan egyszerűen le van írva, végig van vezetve, hogy még én is megértettem.

Így könnyedén tudok segíteni a fiamnak a tanulásban. Ugyan a gyerek 6. osztályos, de főleg matekból le van maradva (sok költözés miatti iskolaváltások). Éppen időben kaptam a könyvet! :)

Nagyon köszönöm, hogy van türelme ezeket a könyveket elkészíteni.

Köszönettel.
Mogyoróné Sarolta


 
 
 

A Kémiából Ötös DVD
használatából származó siker:
Kedves Erika!

Gratulálunk az újabb nagyszerű kémiai DVD-hez! Ebben a témában szakemberek vagyunk. Férjem is és én is 40 éven át a BorsodChem Rt.-ben dolgoztunk (sikeres) vegyész technikusként.

Nem azért választottuk ezt a pályát, mert a kémiát szerettük vagy értettük, hanem mert biztos munkahelyi kilátásaink voltak ebben a szakmában.
A kémia tudása nélkül nem létezhetne pl.a gyógyszeripar, az olajipar, a vegyipar, a műanyagfeldolgozás illetve a kozmetikai ipar sem.

Az Irinyi János Vegyipari Technikumban a vegyészképzés az érdektelenség miatt megszűnt. Mára órási hiány van szerves és szervetlen vegyészekből.
Ahhoz, hogy a legszükségesebb munkaerőigényeket kielégítsék, munkanélkülieket képeznek át 6-8 hónap alatt. (Akik ugyancsak nem azért kerülnek erre a pályára, mert szeretik a kémiát)

Az így megszerzett tudás csak a legszükségesebb - alapszintű tudást igénylő- munkakörnek felel meg. Ezzel még nem oldódik meg a középszintű csoportvezetői, művezetői munkaköri igény.

Életem során nem találkoztam még olyan gyerekkel, aki azt mondta volna "szeretem a kémiát". Úgy gondoljuk, hogy ezzel a DVD-vel sikerülhet a fiatalokkal megértetni és megszerettetni ezt a tantárgyat.

A mindennapi életünket körülvevő jelenségek egyszerű, világos magyarázataival felkeltik a fiatalok érdeklődését. Az igazi nagy siker ebben van, mert megnő az érdeklődés a kémiai területek irányába is.

Az vegyipari cégek csúcsvezetői még nem is tudják, hogy talán most indul el valami, ami az Ő sikereihez nélkülözhetetlen. Erről jut eszembe, hogy ha tudnának a kémiai DVD-ről, talán még szponzorálnák is.

További sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel,
Molnár Jánosné
 
 


A fizika alapjai

című oktató DVD-ből származó siker:
Kedves Erika!

Legnagyobb fiam (8. osztályos, nagyon jó képességű tanuló) a fizika programot elvégezte a nyáron.
"Nagyon jól meg lehet mindent tanulni vele. A fizika vizsgám a mongol iskolában 93%-os lett. Az iskolában mintha direkt bonyolulttá tennék a fizikát, ez a program meg egyszerűen elmondja a lényeget, és kész." - Szelenge Anar Máté
Ehhez tudni kell, hogy a gyerekek ugyan itthon tanulnak magántanulóként, de Mongólia egyik legkeményebb iskolájában, a Szant 12 osztályos Iskolában vizsgáznak. Olyasmi, mint Budapesten a Fazekas Gimnázium lehet.

Szeretettel,
Szelenge Judit
 KapcsolatFőoldalRólunkAdatvédelmi nyilatkozat www.tantaki.huTantaki Blog
Sitemap